• 130
    olması mucizelere kalmıştır. bu sene kısmet değilmiş. yüz yılda bir görülecek, dünyanın içinde bulunduğu enteresan durum, bizi de vurdu.

    zaten ilk yarıda çok puan kaybettiğimiz için, fazla kredimiz yoktu. ama ikinci yarıya harika başladık. gerçekten harika başladık. kadıköy deplasmanı ve ligin en flaş takımı sivas deplasmanında, ilk golü yiyip geriye düşmesine ve seyirci dezavantajına rağmen çatur çutur top oynayan bir galatasaray vardı. o ivmeyi yakalamıştık, inanıyorum ki mayıs yine bizim olacaktı. seyircili olsa kazanacağımız bjk maçıyla korona belası başladı. sonra, marcao sakatlandı. kalan döneme onsuz başladık. sonra da muslera sakatlandı. andone'nin sakatlığı da tabii ki çok kötü oldu, ancak takım için diğer iki sakatlanan futbolcu kadar olmazsa olmaz değil şu an. sezon sonunda da yollar ayrılmalı.

    aylar sonra dönünce, herhalde yaz ayının da olması sebebiyle topçular tatil kafasına girmiş. sezon başı gibi bizim takım. fener, sivas maçlarında deplasmanda, seyircili, geriye düşmesine rağmen çatur çutur oynayan takım, rize gibi alt sıra takımına yenilir olmuş. kötü oyuna hakem de eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

    bu virüsün açıkçası bu kadar yayılacağını ve küresel tehdit olacağını en başta hiç düşünmedim. hadi ben kimim, koskoca abd başkanı bile sallamadı.

    bu virüs, bir çok insanın hayatını etkilediği gibi bizim de şampiyonluğumuzu aldı.

    sağlık olsun yeter ki, yine şampiyon oluruz elbet..
App Store'dan indirin Google Play'den alın