resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 10799
    aylardır entry girmiyordum ve aylar sonra gireceğim entry'nin muslera'nın sakatlanması hakkında olması beni gerçekten çok üzüyor.

    nerden nasıl başlayacağımı cidden bilmiyorum ama dün geceden beri içime öküz oturmuş durumda. nasıl tüm şansızlıklar bizi buluyor ben anlamıyorum. daha geçen sene *'yı bu lanet statta (bkz: çaykur didi stadyumu)aylarca kaybederken bu sene hem muslera hem andone'yi kaybettik.
    hocası corona'ya yakalanıp herkesin yüreği ağzına gelmişken, başkanına kanser teşhisi konmuşken üstüne muslera'nın aylarca olmayacak olması herkesi darma duman etti. eminim ki muslera sakatlandığı anda herkes keşke lig başlamasaydı diye içinden geçirdi.

    burada bilenler bilir muslera sevgimi ve duygularımı anlatamıyorum. çoğunuzun bu durumda olduğunu da biliyorum ama muslera benim için çok farklı bir yerde. asla sakatlanamaz gözüyle bakıyordum ki çoğunuz öyle bakıyordu. nerede zorlu viraj olsa orada muslera vardı. kupa kazandırdı, şampiyonluk kazandırdı, maç kazandırdı.

    şu an bu sakatlığı onun yaşadığına hala inanamıyorum. bazılarına çok duygusal gelecek yazdıklarım, gelebilir ama muslera'yı sakatlıkla yan yana koyamıyorum. sabah uyandıktan sonra rüya görmüş olmayı her şeyin şaka olduğunu ya da ligin başlatılmamış olmasını çok diledim.

    gözümün önünden yüz ifadesi fatih hoca'nın üzüntüsü, selçuk'un izin alıp yanına gelmesi gitmiyor. her zamanki bize oynanan operasyonlara ya da takımın fiziksel olarak düşük olmasına girmiyorum, girmek istemiyorum. çünkü hiçbir şey muslera'nın sakatlanmasından daha önemli değildi.

    ve ben inanıyorum ki, eskisinden daha güçlü döneceksin yine. eski performasına kavuşacaksın ve hiç kimseye eskiden daha iyiydi lafını söyletmeyeceksin. musleram üzümlü kekim, canımın içi en çok sana ve hırsına güveniyorum.

    olur da birileri burada yazılanları sana okursa; nolur çabuk dön iki gözümün çiçeği. nolur statta "muslera" diye sesim kısılana kadar bağırmaktan mahrum bırakma beni. nolur abi nasıl kurtardı yine ya diye seninle övünmekten uzun süre mahrum kalmayayım.
    sen bu takımın bu ülke futbolunun başına gelen en güzel şeysin ve nolur çabuk dön kaptanım.
    -muslerayla
App Store'dan indirin Google Play'den alın