resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 10758
    14 haziran 2020 çaykur rizespor galatasaray maçı'nda yaşadığı ciddi sakatlık ile bizleri çok üzmüş, 9 yıldır formasını giydiği galatasaray'ımızın dört yıldızının birinin, oyuncu bazında tek başına sahibi olan efsane kalecisidir.

    yarın doğum günü ve 34 yaşına girecek. kendisine şimdiden ailesi ve sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı ömürler diliyorum. bir gün zaten ya futbolu burada bırakarak ya da güney amerika'ya transfer olarak bizden gidecekti ve bizde sonrasında kara kara ne yapacağımızı düşünecektik...

    realist olursak; bu sakatlık ne yazık ki bu ayrılık sürecini daha da erkene çekti. kendisinin en az 6 ay sahalarda olmayacağı söyleniyor ve sahalara geri döndüğünde de büyük ihtimalle eski performansında olamayacağını düşünürsek, gelecek sezona yeni bir yabancı kaleci ile başlamamız şart oldu.

    yalnız burada karara varılması gereken iki durum var:

    misalen cedric carrasso gibi tecrübeli bir isim bu süreci tolere edip muslera geri döndüğünde yerini ona geri mi verecek? yoksa 2011'deki muslera gibi genç yaşlarda birini bulup 10 küsür yıl galatasaray kalesini ona mı emanet edeceğiz?

    yerli kaleci seçeneğini dikkate dahi almıyorum. bu konuda maalesef başarılı değiliz.

    sen yine aramıza sağlıkla, çabuk dön nando!
App Store'dan indirin Google Play'den alın