• 24333
    çaykur rizespor karşılaşması artık geride kaldı, bitti artık. her sene şampiyon olacağız diye bir kural yok, eğer bu covid-19 belası devreye girmeseydi gösterdiğimiz performansla ligi elimizi kolumuzu sallayarak alırdık ancak bundan sonra iş mucizelere kalıyor. herkesi yeneceğiz, diğerleri de bir-iki takılacak.

    mali durum içinde nasıl yapılabilir bilemiyorum, yönetici değilim taraftarım. şunu söylemek gerekir, bu takım ciddi revizyon istiyor. felaket maaş yüküne sahibiz, bir an önce bu yükten kurtularak, daha diri ve daha genç bir takım kurmamız şart. bu kadroyla şampiyonlar ligi'nde başarılı olamadık, olamayız da.

    96-00 edebiyatı yapmak istemiyorum fakat o tip bir kadroyu kurmamız şart. sahada canı istediğinde oynayan, sezonun belli kısımlarında eli belinde dolaşan ya da sahada el bombası gibi ne yapacağı belli olmayan oyuncular yerine, muhteşem yetenekte olmasa bile belli standartlara sahip oyuncularla yola düzülmek en mantıklısı.

    ülkenin ekonomik koşulları ve pandemiden kaynaklı gelir kayıpları da düşünüldüğünde, birtakım adamların bu takımdan ayrılmasının şart olduğunu görmemek için kör olmak gerekir.

    varsın bir-iki yıl şampiyon olmayalım ama doğruları yapalım. doğruları yaptıkça er veya geç sonuç gelecektir, kaçınılmazdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın