resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9678
    yanlış hatırlamıyorsam ekşi sözlük'te görmüştüm, "galatasaray'ı diğer kulüplerden ayıran sebep" şeklinde bir başlık vardı. galatasaray neden sürekli başarılı oluyor, başarısız bir dönem yaşarsa nasıl hızlıca toparlanıp tekrar yükseliyor diye bir tartışma yapılıyordu. o konuda yorum yazan rakip takım taraftarları bile galatasaraylıların başarısızlığa tahammül etmediğini, bahanelerin arkasına sığınarak yetersiz hocaları veya oyuncuları korumadığını, işini iyi yapmayanı gözünün yaşına bakmadan postaladığını ve bu sayede başarılı olduğunu itiraf ediyor, "keşke bizim taraftar kitlemiz de böyle şuurlu olsa" diye dert yanıyorlardı.

    maalesef hamza hamzaoğlu'nu tekrar galatasaray'ın başında görmek isteyen taraftar kitlesi bu prensibin tam aksi istikamette gitmektedir. bu kitle eğer bir gün çoğunluğa erişirse, galatasaray da diğer rakipleri gibi sıradan bir takım olmaya mahkum kalacaktır. yetersiz isimlerle duygusal bağ kurarak çocukluk eden, bir sezonluk başarıya takılıp kalırken diğer sezondaki rezaleti görmeyi reddeden, "ziraat türkiye kupası, türkiye süper kupası, türkiye hiper kupası, türkiye atçükünekonankelebek kupası"* gibi zavallı organizasyonlarda alınmış kupaları başarıdan sayan, analitik düşünmeyen, "bilmemkim için çok ümitlendik ama olmadı, öyleyse gider başka birini buluruz" deme cesaretini gösteremeyen taraftar, üzgünüm ki sadece galatasaray'ı küçültecektir.

    hamzaoğlu için ben de çok hayal kurmuştum, çok büyük işler yapmasını istedim. kendisi galatasaray'ın başındayken her yaptığını bu doğrultuda yorumladım, bir bildiği vardır dedim. yanlışlarını düzeltecektir dedim, bekledim, umut ettim. fakat istisnasız her seferinde hayal kırıklığına uğradım. şimdi, 2020 yılında açıkça görüleceği üzere bu adamın istidadı bu kadar. yabancı sınırının kalktığı günden itibaren artık onun yeri anadolu takımları.

    artık uğraşıp durmayalım bu adamcağızla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın