• 6319
    gurur duyduğum takımım. futbolda ülke içindeki rakiplerinin son dönemde artık azmış bir halde kötü olan her şeyi galatasaray'a iftiralar atarak yükleme çabası, her konuda olumsuz algı oluşturmaları, alnının teriyle sahada kazandığı başarılarına "çamur at izi kalsın" mantığıyla yaptıkları rezillikler vs.

    bunların hepsinin tek elden yönetildiği ve diğer eziklerin organize şekilde destek verdiği o kadar bariz ki. fatih terim'in bahsettiği organize kötülük işte tam da bu. her yerdeler. sosyal medyayı trol ordusuyla çöplüğe çevirdiler. kendi başarısızlıklarını bu şekilde örtmek istiyorlar ve ne yazık ki kendi taraftarları da bunlara alet oluyor. ne yazık ki diyorum çünkü adam gibi muhabbet edebileceğimiz rakip taraftar kalmadı etrafımızda. futbol veya herhangi bir spor dalını konuşamaz hale geldik. yemin ederim onları dinlerken ben utanıyorum.

    olur da 2019-2020 sezonu tamamlanır ve biz şampiyon olursak düşünemiyorum olacakları. şuna da adım gibi eminim ki bu organize kötülük bizim şampiyon olmamamız için her türlü pisliği yapar ve yapacaklar da. işte bu noktada tek güvencemiz her zaman olduğu gibi fatih terim. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın