• 481
    2013 veya 2014 senesi... medyaspor'da yazdığı bir köşe yazısıydı sanırım ama hangi yazısını okudum hatırlamıyorum (roberto mancini yi konu alan bir yazı olduğunu hatırlıyorum sadece) ama daha ilk okuduğum yazısından etkilendiğimi çok iyi hatırlıyorum ki o yazıdan sonra sürekli bir takipçisi oldum. tüm futbol içerikli yazı yazan kişiler arasında takip mazim en eskiye dayanan ve sürekliliği en uzun süren kişidir kendisi. elbette mehmet demirkol, ali ece falan daha küçüklükten takip ediyordum ama artık onları okumuyorum veya dinlemiyorum pek mesela.

    kendisi sayesinde yine kutay ersöz , rıdvan aksu, sedat çıtlak gibi medyada pek popüler olmayan ama kaliteli futbol yorumları olan kişileri; bülent timurlenk gibi medyada sözü, yorumları sık takip edilen fakat benim geç fark ettiğim kişileri tanıma, okuma fırsatı buldum, var olsun. yazmaya, youtube videosu çekmeye devam etsin.

    not: bu sedat çıtlak kişisinin soyadını yanlış yazmış olabilirim. kendisi bayaaa uzun süredir piyasada yok, bir ara neye küstüyse twitter hesabını kapattı gitti öylece. futbol arena'da extensor ile süper lig videosu çekiyorlardı nereye kayboldu bilmiyorum. bilen biri yeşillendirsin.* :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın