resim
Hasan Ali Kaldırım
Takım:Kayserispor
Mevki:Sol Bek
Yaş:34
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 606
    an itibariyle sözleşmesi bitmiş olan oyuncu. tff veri tabanına göre 31 mayıs 2020 tarihinde sözleşmesi sona erdi, emin değilim ama sözleşmesi biten oyuncular sezon sonuna kadar oynayabilecek, bu konuyla alakalı net bir bilgisi olan bir yazar arkadaşımız aydınlatırsa sevinirim.

    https://www.tff.org/...0&kisiId=1130936

    oyuncunun muhtemel transferine gelirsek, tl üzerinden yapılacak düşük maaşlı bir sözleşmeyle gelecekse iyi bir alternatif olabilir. oraya ilk gittiği zamanlarda da fatih terim çok istemişti. yaşadığı son sakatlığa kadar iyi performanslar veriyordu son bir kaç yılda. yerli oyuncu sorunu çektiğimiz bu zamanlarda, özellikle yerli bek sorunu, iyi bir iş olabilir. bu transferde önemli olan şey maliyet, şener özbayraklı tarifesiyle gelecekse mantıklı bir hamle olabilir.

    edit: fenerbahçe ile olan mevcut kontratına göre yılda 1.8 m€ kazanıyormuş, mevcut durumda dünya üzerinde hiç bir takım o maaşı ona ödeyemez, 6-7 m tl gibi rakamlara da bize imza atacağını çok düşünmüyorum, ama daha iyi bir teklif alacağına da ihtimal vermiyorum. eğer beşiktaş ve başakşehir gibi takımlar yüksek maaşlar ödemezse ve bizim de ilgimiz varsa bize imza atma ihtimali yüksek. 7m tl'den fazla bir maaş teklif edilmemeli bence, ama benim düşüncemin çok önemi yok. hocanın ve yönetim kurulunun bileceği iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın