resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9646
    melo'yu gönderip yerini bilal ve hakan baltayla doldurmaya çalışan teknik direktördür. dursun bakkal kendisi takımdan gittikten sonra melo transferiyle ilgili şöyle bir demeç vermişti: "hamza hamzaoğlu yanıma geldi, melonun gitmesini istiyordu, melo takımda kalmak istiyordu, transfer netlesmemisti. melonun kalma ihtimali olduğunu söylediğimde hamza hamzaoğlu oturduğu koltukta terlemeye basladi,."

    o melo gittiği takımlarda halen 11 oynarken biz yerini daha yeni kiralık lemina ile doldurabildik. o da kiralık yani düşünün.

    dördüncü yıldızı takan hoca olması elbette önemli ama sonraki sezon var olan takımın üstüne ekleme yapacağına elindekileri de dagitmayi seçip bizi rezil bir sezonla başbaşa bırakan kişidir. galatasaray'dan gittikten sonra da o dönem çalıştırdığı takımın avrupa iddiasiyla ilgili demeç verirken galatasaray'ın ffp dolayısıyla avrupa'ya gitmeme cezası alması ihtimali olduğunu daha her şeyin bitmedigini ifade etmiştir. kovulduğu takımın ffp den ceza almasını temenni eden bir adamın halen sözlükte savunulması da ilginçtir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın