resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9641
    3 kupalı sezondan sonra bana umut yeter demeyip ben böyle bir kadro istemiyorum deyip takımdan ayrılsaydı tekrar takımımızın başına geçme ihtimali bulunan teknik direktör olurdu. ama her şeye eyvallah dediği için gözden düştü hakkettiği değeri görmedi. her zaman ileri oynayan elindeki mevcut kadroyu çok iyi kuran bir hocadır. akhisara 3 lig birden çıkartmış kupalar kazandırmış akabinde galatasaray ı şampiyon yapmış ve kupa kazandırmıştır. ben okan buruktan abdullah avcı dan erol buluttan aykut kocaman dan daha iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum.

    birinci handikapı piyasada çok övücüleri lobisi yok. 3 kupayı beşiktaşta veya fenerbahçede kazansaydı el üstünde tutulur heykeli dikilirdi. 1 kere şampiyon yapan ersun yanal balonuna yaptıkları düşünüldüğünde bu düşüncem hiçte içi boş bir düşünce değil.

    ikinci handikapı önünde fatih terim gibi bir ikon olmasaydı kesinlikle galatsaray taraftarının kendisine bakış açısı değişecekti fakat fatih terim çıtayı öyle bir yere koydu ki kendisi gittikten sonra değil hamza klopp bile gelse galatsaray taraftarını kesmeyecektir.

    maalesef ne hüzünlüdür ki bu tablo elinde olmayan sebeplerden oluştu, ne kendine basında içeride dışarıda lobi yapabilir nede fatih terim gibi bir ismi geçebilir. kendisine yaşattığı başarılar için teşekkür ediyor kariyerinde başarılı olmasını temenni ediyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın