resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9636
    futbolcularını pohpohlamak ile taraftarla arasını iyi tutmak arasındaki dengeyi kuramayan teknik direktör. denge denge derken bu konuda o kadar yanlış davrandı ki hem iyilik yapmak istediği futbolcusunu hem de kendisini taraftarın önüne attı durdu. yoksa salak değil ya o da biliyordu umut bulut'un mario gomez'den sabri sarıoğlu'nun dani alves'ten fersah fersah kalitesiz olduğunu.

    vasata tamah etmek ve elindeki vasatlara siper olup kol kanat germek gibi huylarını bıraktığı zaman çok iyi bir teknik direktör olabilir. baksın fatih hocaya, serdar aziz varken ne gerek var demedi marcao'yu, luyindama'yı istedi. belhanda varken ne gerek var demedi seri ve lemina'yı istedi. falcao var andone var bana yeter demedi gitti adem'i de aldı. yeri geldi bütün sorumluluğu üstlendi ama yeri gelince de oyuncularını çatır çatır eleştirdi. futbol böyledir her zaman daha iyiyi arayacaksın. ve yeri gelince eleştireceksin. kötüye haddinden fazla sahip çıkarsan onunla birlikte sen de sorgulanırsın çünkü.

    ayrıca eklemek lazım kendisi neredeyse hiç transfer yaptırmamasına rağmen bahar ayları geldiğinde avrupa'dan men edildik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın