• 596
    kaldığı yerden devam etmesine bir aksilik çıkmazsa içerisinde olduğumuz bu haftasonu haricinde 3 hafta kalan ligimizdir.

    sahamızdaki maçlarda tribünlerimize taraftar fotoğrafları koymayı planlıyoruz. bunun bir örneğini de şu an trtspor'da yayımlanan 23 mayıs 2020 borussia mönchengladbach bayer leverkusen maçında da görebiliyoruz. kale arkalarına konulmuşlar sadece.

    benim merak ettiğim acaba bizim ligde bu uygulamanın üzerine hoparlörler ile tezahürat ve tepki sesleri eklemek için bir resmi engel bulunup bulunmadığı.

    stadyumda bir ses yönetmeni olsa ve önceki maçlardaki taraftar seslerinden alınan kayıtların sesleri ilgili pozisyonlarda açsa.

    mesela önceki maçlarda kaçan gollerden sonra tribünlerden gelen sesler bu maçlarda kaçan goller sonrasında verilse. ya da rakip atak mı yapıyor tribünlerden ıslık sesleri verilse. sürekli olarak da tribünlerden gelen tezahüratlar ve şarkılar yerine göre kullanılsa bu taraftar fotoğraflarının kullanımı da daha anlamlı olacaktır. tabi bunlar resmi bir engel olmazsa yapılabilir şeyler.

    tribünlerde kullanılan fotoğraflarla orada insan varmış izlenimi bırakılsa da oralardan ses gelmeyince tuhaf oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın