• 256
    orijinal fiyatının 3 katına aldığım 2012/2013 sezonu deplasman formasıdır. ayrıca inşallah orijinaldir diye umduğum, orijinal ile çakma arası gidip geldiğim formam.

    istanbul'da ilk senesini geçiren bir üniversite öğrencisiyim. istanbul büyük şehir denilmiş, adamı yer yutar denilmiş ama ben tercih yapmadan önce bile "istanbul'da okuyacağım." dediğim için bana bir şey olmaz diyerek geziyordum.

    neyse efendim bir gün yurttayken telefon çaldı. hattın öbür ucundaki bayan telefon pazarlamacılığı yapıyor. bir yerden alışveriş yaparken limiti öğrenci dostu olan kredi kartımı kullanmışım ve onlar bana ulaşmış. öncelikli olarak takımımı ve hediye forma ister miyim diye sordu. ali sami yen'in oradan her geçişimde gözleri dolan ben o güne kadar bir galatasaray formam da olmayınca konuşmanın geri kalanı teferruattı artık.yanlış hatırlamıyorsam o zamanki forma fiyatları 90 tl olması lazım. kredi kartından çekilen tutar ise 270 tl çekilmişti. nasıl lan falan derken sonradan konuşmanın detaylarını hatırladım.

    efendim prize takılan bir tane cihaz var. bu cihaz sürekli prizde takılı duracak ve elektrik faturasında tasarruf yaptıracakmış. ayda 27 tl tasarruftan 10 ayda cihaz ve formanın parası çıkacakmış. yani öyle bir cihaz var mı ve öyle bir şey yapıyor mu bilmiyorum ama 270 tl'ye prize sokulan iki adet cihaz* ve bir adet formam oldu. yurt arkadaşlarım orijinal dediler ama ben hiç emin olamadım.

    (bkz: başımıza ne geldiyse galatasaray sevgimizden geldi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın