• 61
    "enkaz devralmak" deyimini birebir yaşamış başkandır. öncelikle şunu belirteyim, önceki entrylere cevap vermek gibi bir huyum yoktur ve bunu entry o yüzden girilmemiştir.
    sadece doğru bilgilendirme yapmak için yazmak istedim.
    jardel-telsim-cem uzan olayı başlı başına başka bir entry konusu ama en günahsız olan mehmet cansun başkandır ve bu yüzden evine haciz gelip eşyaları boşaltılmıştır.
    eğer bugün kurulsa ortalığın ayağa kaldırılmasına sebep olacak bir kadro ile sezona* başlamıştık.
    gerçekten maddi olarak dibi görmüştük ve küçülmek gerekiyordu.
    o günkü cansun yönetimi de bunu yaptı ve gayet de başarılı oldular. çünkü kulübün bugünkü gibi yüksek tribün ve sponsorluk geliri yoktu.
    jardel olayında eleştirilebiliriz ama bugün diagne'ye 8 milyon euro verilse eminim çoğu taraftar hemen satılmasını ister.
    tabii ki jardel ile diagne'nin klası karşılaştırılmaz ama sonuçta ikisine de verilen para yanlıştı, ki serkan aykut ve bülent akın olayına hiç girmiyorum.
    velhasıl o dönem daha yüksek bedele satılabilir miydi veya karşılığında daha iyi futbolcular alınabilir miydi bilmiyorum ama bir şekilde jardel'den çıkmak gerekiyordu.
    aslında o dönem, 4-5 yıl önce roma kulübünün yaptığı gibi kiralık oyuncularla yürüyüp başarı kazanarak borç sarmalından çıkmayı planlamıştık.
    ilk senesinde başarılı da olmuştuk, ki özhan canaydın gelene kadar...
    tabii o dönem hoca geri geleceği kim takardı lucescuyu, hepimiz sevinçten uçuyorduk.
    ama bugün geri dönüp baktığımızda acaba seçimi cansun kazansa ve lucescu devam etse nasıl olurdu diye düşünmüyor da değilim.
    aslında benzer bir entryi drogba başlığına yazmıştım.
    o dönem için muhteşem bir transferdi ve hepimiz acayip mutlu olmuştuk.
    ama eğer drogba ihtimali ortaya çıkmasa bülent tulun granqvist ile anlaşmıştı. ve muhtemelen 5-6 yıl stoper sorunu çekmeyecektik.
    neyse böyle bir sürü verilen kararı sorgulayabiliriz ama hayatın kendisi bu zaten.
    konumuza dönecek olursak o dönem için mehmet cansun ve ekibi bence güzel işler yapmışlardır. ayrıca insan olarak da mehmet başkanı çok severim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın