• 60
    1996-2001 döneminin ikinci başkanı, 2001-2002 sezonun başkanı. fakat 2002 mart kongresinde başkanlığı 1996-2000 yıllarında her seçim aday olup faruk süren'e yenilen özhan canaydın'a kaybetmiştir.

    arşiv haberlerinden edindiklerime göre görev süresi boyunca faruk süren, ikinci başkanı olan cansun ile çok tartışmıştır. hatta süren 2001 mayısta istifa ederken "cansun artık rahat rahat başkan olabilir." diyerek kuyumu o kazdı iması yapmıştı. sonradan barıştılar tabi.

    mehmet cansun bana göre iyi bir başkandı. en azından özhan canaydın'a kıyasla çok daha iyi bir başkandı. keşke 2000'li yıllarda canaydın yerine kendisi başkan seçilebilseydi.

    ama mehmet cansun da terim'i lucescu'ya karşı bir sopa olarak kullanmaktan çekinmeyip gerektiğinde lucescu'yu kovup terim'i göreve getirebilirim mesajı veriyordu. mario jardel'in gönderiliş olayı çok sancılıydı. aynı gomis ve diagne gibi ağustos ayının son günlerine kadar gitti mi , gidiyor mu diye herkesi bezdiren bir olaydı. çünkü lucescu cansun'a "onu kesinlikle kadromda istemiyorum. satmazsanız da oynatmam" gibi bir şeyler söylemişti.

    bana göre başarılı galatasaray başkanları: ünal aysal, faruk süren, mustafa cengiz ( her üçünde de fatih terim etkisi)

    başarılı ama kısa süre görev yapan başkanları: mehmet cansun, duygun yarsuvat (her ikisinde de abdürrahim albayrak etkisi)

    kötü başkanlar: özhan canaydın, adnan polat

    tarihin en kötü galatasaray başkanı: dursun özbek (allah bir daha o ve onun gibileri başkan yapmasın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın