resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 5564
    20 yıl görev yaparak galatasaray tarihinin en başarılı suyun öte yanındaki devrik başkanı ile, 2011 yılında ülkemize gelen fernando muslera arasındaki farkı aşağıda bulabiliriz.

    --- alıntı ---
    fenerbahçe futbol takımı, aziz yıldırım başkanlığında 13 kupa kazandı. sarı lacivertli ekip bu dönemde 6 spor toto süper lig, 3 süper kupa, 2 türkiye kupası, 1'er başbakanlık ve atatürk kupası şampiyonluğu yaşadı.
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    muslera, kötü başladığı sezonu mükemmel bitirdi. ligin ikinci yarısında kalesinde en az gol gören kaleci olan muslera şampiyonlukta başrolü oynadı. selçuk inan'la birlikte takım kaptanlığı yapan ve dünkü başakşehir maçında pazubandı takan uruguaylı 1 numara, 8 sezonluk galatasaray kariyerinde 13 kupa kaldırdı. 5 lig şampiyonluğu, 4 türkiye kupası ve 4 tff süper kupa sevinci yaşayan muslera, en çok kupa (13) kazanan yabancı futbolcu olarak hem sarı-kırmızılı kulüpte hem de türk futbolunda tarihe geçti. muslera şampiyonluk sayısını da 18 yıldır fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan meslektaşı volkan demirel'le eşitledi.
    --- alıntı ---

    yukarıdaki yazıyı sayısalcılar için anlatacak olursak : aziz x volkan = muslera.

    muslera'nın küçük çocuğu da yalı çocuğundan fazla şampiyonluk gördü bu arada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın