resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3666
    https://twitter.com/...780529612906496?s=20

    galatasaray'ımıza fetöcü algısı yapanlara çok güzel orta açmış eskinin efsane futbolcusu şimdinin fetö militanı. kendisi de bunun farkına varmış tweetin altına attığı goller ve yaşanan maddi sıkıntılardan dem vurmuş lakin ortayı açmış bir kere.
    hakan şükür 1990'da da fetöcü idi 2020'de de. bunu tüm ülkede herkes biliyordu. bizden ayrıldıktan sonra onu transfer etmek isteyen aziz yıldırım da kendisini vekil yapanlarda. devlete göre fetö 17 aralık 2013'ten önce legal bir yapı olan gülen cemaatiydi. malum olaylardan ve tarihten sonra terör örgütü. çok şükür hayatımın hiçbir döneminde bir şarlatana hocaefendi demedim ki bizim kulüpte hakan şükür başta olmak üzere örgütlediği birkaç topçu dışında kimse fetöcü demedi. en azından günümüze gelirsek başkanımız fetö'nün türkçe olimpiyatları saçmalığına sponsor olmadı veya kulübümüz eskiden fetöcü olan ama günümüzde tövbekar olan bir futbolcuyu transfer etmedi ve sportif direktörlüğe getirmek istemedi.
    hakan şükür durumlar böyleyken zamanında fetöcü olup bugün saygı görenleri ifşa etmesi gerekirken halen galatasaray üzerinden rant sağlamaya çalışıyor.
    kendince haksızlık gördüğünü düşünüyor lakin kendisi bu ülkeye en büyük kötülükleri yapan birinin arkasından giderek hem aldığı uefa kupasına, hem kırdığı rekorlara hem de 2002'deki dünya kupası üçüncülüğüne ihanet etmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın