resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3662
    kendisi ve diger fethullahci birkac futbolcumuz yuzunden yillardir fetocu maklubeci damgasi yiyoruz. bu dogru.

    ama sunu da sormadan edemiyor insan. burada suclu gercekten turk futbolunun en basarili forvetlerinden olan hakan sukur mu, yoksa onu hayatinin en genc doneminde muhafazakar yapisini firsat kollayip feto’nun kucagina atanlar mi??

    1995’teki dugununde (ilk esi 17 agustos depreminde vefat etti bu arada) feto’nun yanindaki diger nikah sahitleri kimdi? biri tansu ciller...digeri de donemin istanbul belediye bas...neyse basimiza bela almayalim simdi. hakan sukur’u fetoyle kim ve kimler tanistirdi, onunla kaynasmasina yardimci oldu? bu gercekleri biliyoruz ama konusamiyoruz cunku cok adil bir hukuk devletiyiz. neyse.

    feto bu ulkeyi orumcek gibi agina aldi. buna futbol da dahil. bu bir gercek. 2000li yillarda ali samiyen, kadikoy, inonu’de yanip sonen zaman gazetesi reklam panolari, zaman gazetesinin duzenledigi turnuvalar daha neler neler...yuzlerce, binlerce insan “sen kimsin hoca efendiye fethullah diyosun terbiyesiz” dedigi donemler. simdi hepsi “puuh feto hayin feto serefsiz feto” diyorlar.

    hakan sukur “puuh feto” demedigi diyemedigi icin kabak arif’le onun basina patladi. haa keske yolundan gitmeseydi. ama gene dedigim gibi suclu gercekten hakan sukur mu, yoksa onun beynini yikayan ve yikanmasina yardimci olan insanlari mi?

    baska sozum yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın