• 595
    açıkçası salgın olmayıp da lig devam etseydi istim üstünde olan bir takıma sahiptik, fikstür falan beni çok endişelendirmiyordu, nitekim tarih ne deli fikstürlerden çıktığımız zaferlerimizle dolu.
    diğer yandan, gelinen nokta itibarıyla ben ligin oynanacağını ancak bunun en erken haziran sonu - temmuz başı gibi olacağını tahmin ediyorum.
    takımların hangi konsantrasyonsuzlukla hazırlanacağı az çok belli olduğu için maçlar da kalite olarak halı saha maçlarından hallice olur (salgın yokken de süper kaliteli maçlar izlediğimiz söylenemez zaten).
    iyi hazırlanma olamayacağından bu durum takımların sahada, öyle önde basayım, alan daraltayım.....vs tarzı oyunları gösteremeyeceği anlamına da geliyor bir yerde, bu da 80'li yıllardaki tanju'lu-prekazi'li döneme benzer, genelde sahada rahat takılınan, top ayağına gelen oyuncunun 20-30 sn. düşünme imkanı olan nostaljik havada geçecek maçlara şahit olabileceğimiz ihtimalini de kuvvetli kılıyor.
    kim şampiyon olacaksa oynayıp kazanması en hakkaniyetli olanı.
    bu haliyle tescil etmek başta ibb, sonra bize , hatta sivasspor'a da haksızlık etmek olur, üstelik bizim tüm maçları kazandığımızda %99 şampiyon olma gibi bir durumumuz da var ortada.
    beşiktaş, fener, alanya gibi takımları saymıyorum, onların zaten niyeti belli, hatta varoluş sebepleri direkt "aman galayasaray .... olmasın" olduğu için ciddiye bile almıyorum.
    baktın kimse oynamak istemiyor, en kötü ilk 4'ü şampiyonluk, son 4'ü de düşmeme için final four oynatır asgari 6 maçla da tamamlayabilirsin sezonu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın