resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 3726
    kendisi iskandinav olmasa da mesela afrikalı olsa hala kadromuzda barınabilir miydi merak ettiğim futbolcu. bir de yerli olması durumunda ne kadar kıymetli olacağı sorgulanmış.

    sabri sarıoğlu yerliydi. prandelli kadro dışı bıraktı. yarım devre değil a takımla antreman yapmak, a takım floryadayken floryaya girişi bile yasaktı. hamza hoca geldi, affetti. sabri şampiyonluğa giden yolda 5 kritik asist yaptı. özellikle geri dönüş yapılan mersin maçı çok büyük katkı vermişti. sabri bu sırada tam 31 yaşındaydı. linnes 28 yaşında antremanlarını tam yaptı, maç yapmadı ve çok kötü döndü. ancak maç eksiği var diye can siperhane savunuluyor. antreman eksiği olmayan bir yerli oyuncu bu şekil dönse linç edilirdi.

    linnes'in galatasaray'da 32 yaşındaki sabri'nin de bunlara dahil olduğu çeşit çeşit bek oyuncusunun arkasında yedek beklediği yaşlarda sabri 80 metre top sürüp gol atmak, lahm'ın içinden geçip asist yapmak gibi zor işler kovaladı. gözünüzün önüne 25 yaşındaki sabri'yi ve izlediğiniz en iyi linnes'i getirin. bu taraftar linnes'ten çok daha zinde ve kat kat yetenekli olan sabri'ye ne değer vermiş ki, linnes 'in türk olarak dünyaya geldiği senaryoda ona ne değer versin?
App Store'dan indirin Google Play'den alın