• 591
    ekonomi çarkı durmasın diye yönetenlerimiz her gün bin bir taklalar atarken, bundan mütevellit milyonlarca insan her gün sosyal mesafeyi yalan ederekten kelle koltukta işe gidip gelirken, futbolun "bir oyun" olduğu kavramı endüstrileşmenin egemen olmasıyla yıllar önce hükmünü yitirmişken, afedersiniz ama bu lig eşşek gibi oynanır arkadaş.
    insan sağlığı diyoruz, kabul ama bazı kulüplerin hiç de iyi niyetli olmadıkları o kadar netki.
    (samimiyetlerine küçücük de olsa bir inanabilsem, ligi migi ittir edin, tabii ki insan sağlığı en önemlisi diyeceğim ama)
    bakın kimler oynanmasın istiyor, oradan direk belli eder kendini.
    sen fenerbahçe, daha birkaç ay önce elazığ depremi olduğunda trabzonspor'un maçı ertelendi diye ortalığı ayağa kaldırmadın mı?
    ya sen beşiktaş jimnastik külübü, 15 mart 2020'de sırf derbiyi seyircisiz oynayabilme adına, 2 puan fazla alırımın, en azından her sene olduğu gibi bari bu sene yenilmem'in aklın sıra küçük hesaplarını yapmadın mı?

    zaten şöyle bir puan durumuna bakıyorum;
    ilk 4; trabzonspor, ibb, biz ve sivasspor var, vaka haberi var mı, bildiğim kadarıyla yok, yap tek maç üzerinden final four'u, kazanan şampiyon olsun, ikinci şamp. ligine, bir de üçüncülük maçı oynatırsın onu alan da direk avrupa ligine kalır.

    son 4; malatya, rize, ankaragücü, kayseri, vaka haberi var mı, bildiğim kadarıyla yok (en son a.gücünde faty de taburcu olmuş), yap tek maç üzerinden dörtlü final, kazanan ligde kalsın, diğerleri düşsün.

    al sana toplam 7-8 maçla hem şampiyonluğu hem de düşenleri belirleme şansı.

    haa, aradaki 10 takım mı? onların zaten oynamak gibi bir dertleri yok, akılları fikirleri çakallıkta, o nedenle onları ittir etmek durumunda kaldım, onlar da otursun evlerinden izlesin maçları.
    ne denirki başka bunlara!
App Store'dan indirin Google Play'den alın