• 579
    covid-19 durumu bizden çok daha ciddi olan ülkelerde liglerin oynanması durumunda, oynanmama kararı verilirse büyük saçmalık olacak olan sezondur.

    bazı kulüplerin fırsatçılık yaptığını düşünüyorum ve aramızdaki asıl tehlikeli virüslerin hangileri olduğu konusunda düşünmeye itiyor beni bu.

    belki biraz daha geç başlatılır ama iptal edilmesi sağlık düşüncesi haricinde birilerinin çıkarlarına hizmet edecektir.

    haziran ve temmuz gibi oynatılmasını istemediğin lige eylül ayında nasıl başlayacaksın öncelikle bunu düşünmeli insanlar. bu virüs 2021 yılında da aramızda olacak gibi duruyor. virüs varken yaşamayı öğrenmemiz gerekecek.

    yahu bu ülkede ösym sınavları yapılmaya başlanacak kapalı mekanlarda. açık alandaki futbolun oynatılmaması saçma olur. basketbol, hentbol ve voleybol kapalı mekanda oynanan müsabakalara sahip. bazıları bunları örnek gösterip futbol da oynanmasın diyor da park bahçeler yasak olup avmler açık olan ülkede futbol oynanmasın kararı çıkarsa da şaşırmam açıkçası.

    oynatılmaması kararı verilince de başka bir kaos ortamı ortaya çıkacaktır. trabzonspor şampiyonluğu verin diyecek ve şampiyonlar ligine beni gönderin diyecek. beşiktaş zaten son 5 senenin ortalamasına göre alın deyip şampiynlar ligini istedi. biz diyeceğiz ki bu sezon oynanmayıp iptal edilirse önceki sezona göre avrupaya gidelim. kısacası verilebilecek 1 karar 1 kulübü memnun edecekken diğerlerini öfkelendirecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın