• 531
    bu yılın belası olan covid virüsüne karşı tüm dünya elinden geleni yaptı ama artık tedbirlerin sonuna geliyoruz. ülkeler/ülkemiz milyonlarca insanı daha fazla akvaryumda balık besler gibi evde besleyemez. çarkların dönmesi lazım ve bu süreçte virüs devam edecekse de olası kayıplar tümden aç kalıp yok olmaktan yeğdir deyip devam edeceğiz dünya olarak.

    ligimizde sezonun devam etmemesini savunan bazı şahsiyetler sıklıkla "bir futbolcuya bir şey olursa bunun hesabını kim verir" argümanını öne sürüyorlar.

    tüm dünyada an itibariyle 250.000'e yakın insan ölmüşken kimseden hesap sorulmuyor. futbolcular normal insan değil midir? daha çok para kazanıyor olmaları daha az riskle yaşamak zorunda olduklarını mı gösteriyor?

    hastanelerde canını ortaya koyan sağlık çalışanlarından, askerlerden, sokağı temizleyen, marketlerde çalışan, toplu taşıma araçlarını kullanan vb. hergün çalışmak zorunda olan emekçilerden fazlaları nedir bu futbol camiasında olanların.

    ölen onlarca bilim insanı, sağlık çalışanı ve asker vs. rağmen bu insanlar işine her gün nasıl devam ediyorsa kıymeti kendinden menkul futbolcular, teknik adamlar da bir zahmet lüks malikanelerinden çıkıp ülkenin moralini yükseltecekler.

    en azından onlara bu zenginliği veren insanlara bunu borçlular!
App Store'dan indirin Google Play'den alın