resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 10622
    kendisini galatasaray kariyeri boyunca her zaman savunmuşumdur. birde nando ile galatasaray öncesi hikayemiz var. kendisinin lazio dönemlerinde, özellikle 2010 ve 2011 sezonlarında bir çok maçına denk geldim. onu o kadar iyi takip ettim ki, bence 1-2 hafta geç kalsaydık muslera'yı alamazdık. copa america'dan itibaren muslera hatalarını azalltı, özgüven kazandı ve büyük kaleci oldu. çok doğru bir zamanda bize geldi. cefasını lazio sefasını biz sürdük.

    açıkçası tipinden mi, vücut yapısımı bilemem ama herhalde refklekslerinden büyük ihtimal potansiyel gördüm bu elemanda. bizim kalede nasıl durur diye düşünmedim de değil. tabii asıl kısım beni hayal kırıklığına uğrattıktan sonra çok güzel g.t etti. lazio'da maç içi konsantrasyonu iyi değil hatta özgüveni de sağlam değildi. belki yaşının genç olmasından ters ayakta çok yakalanır, kalede duracağı yeri bilmezdi. bir roma maçında frikikten yediği gol sonrası bu çocuktan bir halt olmaz dedim. hatta fernando'ya kafayı öyle takmışım ki kısa kollu forma giyen kaleci olmaz bile demiştim.

    tüm bunlara rağmen adı ilk bizimle geçtiğinde gelmesini çok istedim. doğruyu söylemek gerekirse bizdeki performansı beklediğimden çok daha iyi oldu ve lazio'daki hatalı gollerini minimize etti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın