resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 10637
    takimimizin gercek manada kaptani olan oyuncudur. gercekten takimimizla bu kadar butunlesip, efsane katki vermesinden dolayi cok mutluyum. dikkat ediyorsaniz oyuncularin aciklamalarinin satir aralarinda muslera var. devre arasinda fatih hoca ve muslera bizi ekstra motive etti diyor oyuncular, harika!

    galatasaray ismine cok yakisan bir durum bu bence, uluslarasiligimiza bu yakisiyor. ve bunlari zorla ya da -mis gibi yaparak basaramazsiniz, bu bir kenetlenmenin de en safi gostergesi. istediginiz kadar pr calismasi yapin, bazen isin ozunde olmasi gerekir. tabii ki turk oyunculardan da bayrak oyuncularimiz olmali ancak bu kontenjan yetenekleriyle buraya gelmis karakteriyle armayi tasiyan oyunculara da acik olmali. su anda oldugu gibi.

    hep burada goruyoruz, yazarlar istiyorki sanli galatasarayi takimda oynamis efsane futbolculari temsil etsin. bazen kaciriyoruz ancak oyuncular tam olarak bizim gibi insanlar, dolayisiyla bizim gozumuzde efsane olan adamin da kalbinde bu kulubun oyle yer etmesi lazim. yani gercekten is yerini, isini aybasi maasini almaktan daha cok sevmeli. ki sevmese de sorun degil, futbolda profesyonellik de var. ancak futbolda her zaman olan tek bir sey var o da ruh. english game’de de, uruguayin bozkirlarinda da(umarim vardir boyle bir sey) ortak olan sey bu. gorunen o ki, melo, donk, muslera ve nicesi, bunu basariyoruz.

    imparatorun da cok onem verdigi bir durum olduguna ve onun bunun basarilmasinda buyuk payi olduguna inaniyorum. gercekten hayal etmesi bizim icin zor, galatasarayda her zaman bir kriz olur, ancak her seyin yolunda gittigini dusunursek; 2020’li yillar genc ve dinamik bir kadro ile disarda da melo, drogba, sneijder, kewell, ujfalusi, selcuk, tugay ve nicesiyle gidisati devam ettirip o hayali (bkz: verilmis bir sozum vazgecmedigim bir hayalim var) gerceklestirdigimiz donem olabilir.

    cimbombomun kaptani aslan muslera!
App Store'dan indirin Google Play'den alın