• 3
    çoluk çocuğun yönettiği bir hesap herhalde bu.

    https://twitter.com/.../1255421326837284865

    şöyle bir paylaşım yapmışlar. mustafa denizli, bu ülkenin fatih terim'den sonra gelmiş geçmiş en başarılı 2. yok ikiyi kabul etmem derseniz 3. hocasıdır. kupa galipleri yarı finali, 3 büyüklerin tamamıyla şampiyonluk. son döneminde başarısız olması eski başarılarını olmamış saymaz.

    galatasaray'da ne zaman çer çöp bir kadro varsa kendisine emanet edilen hagi, romanya'da bir önceki sezon küme düşmenin eşiğinden dönmüş kendi kulübüyle ilk senesinde avrupa kupası yaptı. 2. senesinde ise gencecik çocuklarla tarihindeki ilk şampiyonluğu yaşattı. bizdeyken ise tek başarısı fener'in alexli, hooijdonklu, anelkalı rüya kadrosuna karşı alınan 5-1'lik türkiye kupası olmuştu. 2004-2005 sezonunda ise şampiyonluğu ne yazık ki 33.haftada kadıköy'de fenerbahçe'ye 1-0 yenilerek kaçırmıştı.

    tudor ve prandelli pek de umrumda değil valla onları savunamayacağım. kaldı ki hagi şu takımı küme düşürse oturup düşünüp en kötü teknik direktör kim yaw gibi salakça bir ankete en büyük efsanelerimizden birinin adını eklemeye utanırdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın