• 68
    değişim sürecine başlamış teknik ekip.

    hasan şaş ve ümit davala ile yolların ayrıldığı haberleri olan hatta bana abartı gelse de bu sezon kalan 8 maçta dahi teknik ekipte olmayacakları da yazılıyor.

    ben de alınan teknik kararlar ve oyuna müdahale konusunda bu ikilinin çok etkili olduğunu düşünmüyorum ama ikisiyle birden bağları bu şekilde aniden koparmanın takım için çok olumsuz etkileri olabilir. fatih terim 3. ve 4. döneminin tamamında kendileriyle çalıştı. ayrıca takım içinde sevildiklerine de eminim.

    bunun dışında yerlerine düşünülen isimlere çok olumlu. elmander ve riera en azından şuan için dışarıdan cuk oturacak isimler gibi görünüyor.

    aslında hepte düşündüğüm bir konu. fatih hocanın çevresi ve nüfusu bu kadar etkiliyken neden önemli yabancı isimler bizim teknik ekipte yer almıyor diye. (bkz: taffarel)
    zaman zaman hocanın göremediklerini görür, oyunumuzun tıkandığı dönemlerde büyük katkıları olurdu diye geliyordu aklıma. sanırım böyle bir harekete geçiliyor ama neden hoca 2 has adamıyla aniden bu şekilde ilişkisini sonlandırıyor soru işareti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın