• 443
    twitter istatistiklerinin twitturk'ten takip edildiği, pek de revaçta olmadığı zamanlarda üç bin civarı takipçisi ile gözde isimlerden biriydi. o zamanlar sorduğum sorulara da sık cevap verdiğini hatırlarım. kısa ama keyifli yazışmalar olurdu. futbolun içinden gelmesi ile zekası birleşip, üzerine bir de kuvvetli kalemi eklenince gerçekten keşfedilmeyen biri olduğunu düşünürdüm. fakat bir ara kendisi sanki anlaşılmamak için yazıyordu. e yeter deyip takibi bıraktığımı hatırlıyorum.
    bir transferden bahsediyorsa örneğin, benim için acaba haberler doğru mu sorusu ortadan kalkar. gazeteciliği böyle şüpheden uzaktır.
    son olarak aslında galatasaray içinde çok güçlü haber kaynakları olduğunu düşünüyorum fakat transfere zarar vermemesi, o kaynakları suistimal etmemesi adına bunları vakti geldiğinde paylaştığı düşüncesi vardır bende. yanılıyor da olabilirim. her ne kadar spor kanadında da olsa ahaber gibi bünyede olmasını hiçbir zaman kabul edemedim ayrıca. hala da ilişkisi devam ediyor mu bilmiyorum gerçi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın