resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6254
    kendisini severim, şu anki başarımızda kadro yenilemesi sebebiyle pay sahibidir ama taktik bilgisi iyi falan değildir. hemen aklıma iki maç geliyor; 2017-2018 sezonunu hatırlayalım.. içerdeki fenerbahçe maçı. o maça kadar yenilgisiz ve biraz abartılsa da iyi ilerliyoruz. sezona iyi başlamışız falan. tamamen yenilenen kadro birbirine yavaş yavaş alışıyor diyoruz ve umutluyuz. sonra fenerbahçe maçı gelip çattığında o zamana kadar hiç denemediğimiz 3-4-2-1 gibi garip bi taktikle çıktık. wbr mevkisinde mariano, wbl mevkisinde de tolga ciğerci falan vardı. defans da serdar aziz, maicon, denayer üçlüsünden oluşuyordu. serdar aziz zaten 20. dakikada sakatlanıp çıktı yerine lato girdi oyuna. iddia ediyorum o maç ne yaptığını kendisi bile anlamamıştır ve gayet kısır bi futbol oynayıp maçtan 0-0 berabere ayrıldık.

    ikinci hatırladığım maç ise deplasmandaki başakşehir maçı. ağamızın yine canı sıkılmış, bir şeyler deneme peşinde.. bu kez de 4-3-1-2 gibi bi garabetle çıkıyor deplasmana. hayatı boyunca çift forvet oynattığı olmamıştır ama o gün oynatacağı tuttu. o dönemin başakşehirine yapılması gereken şeyin orta sahayı kalabalık tutup şok presle rakibi bozma ve gol aramak olduğunu 10 yaşındaki cm hastası bi kardeşimiz bile bilebilirken kendisi tam tersine orta sahadaki oyuncu sayımızı eksiltmiş ve daha önce çok şans vermediği erene gomis ile birlikte şans vermiştir. sonuç zaten felaket oldu; 5-1

    beşiktaş maçında da denayer’i sol bek oynatmıştı falan onlara girmiyorum ama iyi taktisyen falan değildi. açıkçası teknik direktörlük açısından futbolu bildiğini bile düşünmüyorum. ama dediğim gibi iyi takım kuruldu o sezon allahı var. sezarın hakkı sezara. yine de bize emeği geçmiştir. yolu açık olsun ama mümkünse bize uzak olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın