resim
Acun Ilıcalı
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 397
    seversiniz sevmezsiniz orası beni zerre ilgilendirmiyor, ama romantik taraftar başlığında bize bu da lazım diyip galatasaray'a gönülden bağlı kişiler, kulübe zarar veren -ama söylemleriyle ama yaptıklarıyla- şahıs ve kurumlara karşı don kişot misali tavır alınca bunu yadırgayamazsınız. ülker ben de tüketmem zorunlu olmadıkça (ne zorunluluğu olacaksa artık neyse) benzini de opetten almam. evet almam. bu ne onları zengin eder ne de beni fakirleştirir. ama süleyman hikayesindeki karınca gibi tarafımı belli ederim.

    bu adamla da olayım şöyle, insanlara biraz tepeden bakan birisi. nerden biliyorsun hödük derseniz anlatayım. bu bol paralı abimiz kliniğe gelirdi, tavırlarını görseniz bana hak verirdiniz. belki bana denk geldi belki yorgundu orasını bilemem. çok ünlü görüp çok sporcu kaprisi gördüm ama bu biraz değişikti. bunun survivor yarışmasında ogeday diye bir arkadaş vardı, ailem de o zamanlar izliyor survivor'ı. biz de görüntülü konuşuyoruz bana benzetiyorlarmış ondan destekliyorlarmış. görüntülü konuşacakken mesaj atacağım destek vermek için dedi annem ben de engel oldum. bizim haneden kendisini sürekli izleyen annem dışında ona da engel olamıyorum zaten bir kuruş ne çıkar cebimizden ne de reyting kazandırırım. zaten birkaç kere annem izlerken denk geldim yarışmacıları azarlıyor mekanın sahibi takılıyor, dün de denk geldim parmak sallıyor falan. karşısındaki insanlar da çocuk sanki, para uğruna kimse de bir şey demiyor işte.

    gitsin fenerbahçesini istediği yerde sevsin, biz kendisi özelinde fenerini seveni sevmiyoruz ama 'ortadoğu kafalı' olarak tuttuğu takımdan değil 'avrupalı kafalı' olarak insanlara en azından bana davranışından ötürü.

    tv8'in patronu.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın