resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 1524
    bu adamın bendeki intibası zaten yollanmak üzere getirildiği oldu hep. hagi istememiş, kadro dışı bırakmış, sakız varmış falan hikaye. iki adnan bey bu adamı karpaty lviv'e elendikten sonra aldı. hatta yanılmıyorsam sezonun ilk bir iki maçı da oynanmıştı ve 0 çekilirken tribünlerde yollanan abdul kader keita'nın adı yankılanmaya başlamıştı. misimovic bu süreçte rijkaard ve taraftarın ağzına çalınan bir parça baldı. uzun süre achille emana adı falan geçti hatta önce.

    yollanmak üzere gelme olayı da şöyle olabilir. rijkaard'ın gideceği daha sezon başlamadan atılan ''yolcudur abbas'' manşetlerinden belliydi. adnan polat ve adnan sezgin hagi'yi getirirken ''bu adamı yollayacağız ki sana takımını kurmak için bütçe açılsın'' demiş olabilir. yanlış anlaşılmasın hagi'ye bir suçlamam falan yok. hagi'nin yerinde kim olsa muhtemelen buna evet derdi; çünkü kadro gerçekten berbattı ve çok bölgede takviye şarttı. ertesi sene imparator darma duman etti zaten o kadroyu ekleme yapmak yerine.

    dediğim gibi daha geldiğinde yollanması düşünülüyor olabilir. ek olarak performansı, isteksizliği ve iddia edilen disiplinsizliği, commandante hagi gibi bir disiplin abidesinin nezninde transfer dönemi gelmeden kadro dışına atılmasına neden olmuş da olabilir.

    özetle sadece bir düşünce benimki. bu intibanın oluşma sebebi de önce lincoln sonra da keita yollandıktan sonra ''hoca kadroya almam dedi mecbur yolladık'' açıklamalarıydı. hatta satış süreci söylemlerinin aradaki paralelliği tam olarak; ''hoca istemiyor kardeşim ne yapalım?'' dikkat çekici. neyse ya allah o dönemleri ve dursun özbek dönemlerini bir daha yaşatmasın.

    olan gheorghe hagi'ye oldu. gerçekten o dönemin berbat şartlarında getirilip de sonra o ağır lafları yemeyi hak etmedi hagi. zaten bir röportajında ''hadi abi hadi 2. dönemde de mi suç bendeymiş?'' tarzı gülerek bir lafı vardı. gerçekten disiplinsiz, umursamaz ve kanser bir kadroydu misimovic'in kısa süre de olsa yer aldığı kadro.

    ertesi sene imparator fatih terim gelip o kadroyu darma dağın etti de galatasaray özüne döndü. o isteksiz kadrodan felipe melo - ujfalusi - elmander- engin baytar gibi sahada maç için kavga eden adamlara sıçramak kolay kolay her takımın becereceği her hocanın altından kalkacağı iş de değil. galatasaray ve fatih terim bu yüzden çok yakışıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın