resim
Ömer Bayram
Takım:Amed SK
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1744
    14-15 sezonunda kayseri ptt 1. ligde iken çok kez izlemiş olduğum futbolcumuz. tam hatırlamıyorum ama o zaman da kanat oynuyordu galiba.

    bize geldiği ilk sezon çok bir şeyler yapamadı ancak içinde bulunduğumuz 19-20 sezonunda çok güzel işler başardı. yaptığı asistler ile takımın gidişatını olumlu bir yöne çekmiştir. takım arkadaşlarıyla uyumu ve düşük maliyeti ile şu an fiyatına göre verdiği performansı en yüksek oyuncumuz olduğunu söylemek aşırı bir yorum olmayacaktır.

    kendisinin küçüklükten beri galatasaray taraftarı olması da hem aidiyetinin had safhada olmasına hem de taraftar ile olan ilişkisinin sağlamlığına vesile oluyor.

    umarım kendisi bu takdiri hak eden performansı ile birkaç sene daha bizde kalır ve de bu birliktelik sürekli olarak yanlış bir şekilde yapılan fahiş ücret artışı ile gerçeklşemez. zira genelde sıyrılıp kendini gösteren futbolcular iyi bir mukavele sonrası kayboluyorlar, benim ömer bayram hususunda böyle bir iddiam yok ki ömer profesyonelliğini ve çalışkanlığını bu sene bizlere göstermiş ahlaklı olduğunu düşündürmeyecek bir davranışta da bulunmadığı için kendisinin ahlaklı bir sporcu olduğunu düşünüyorum ancak sadece oyuncunun performansının yüksek mukavele ile düşme tehlikesi değil ayrıca kulübün de ekonomik menfaatleri söz konusu bu konuda.

    ortak bir yol bulunulacağına şüphem yok.

    başarılarının daha da artmasını temenni ettiğim aslan futbolcumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın