resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 2132
    herkes tarafından nefret objesi olmasını ben boş bir teneke olmasına bağlıyorum. sıfır başarı ve maksimum ego. tam türk tipi, hatta meşhur bir cemaatin, özellikle haksızlıkla ve haketmeden bir yere gelen militanlarında görülen türden bir özellik.

    beşiktaş’ın başına geçtiğinde bobby robson’ın belgeselini izlemiş yavru. sonra da çıkıp demez mi bobby robson’la benzer yanlarımız var diye... al sana bir neden daha.

    sevilla mevzusu var. türkiye dışında adı ırak’ta bile önemsiz olan, yabancı dili sıfır olan bu herifi ciddi ciddi sevilla’nın istediğini söylemedi mi menajeri? üstüne aynısının fenerbahçe versiyonu yok mu? fenerbahçe yöneticileri, abdullah avcı’nın takıma katılacağı yönündeki haberleri avcı’nın menajerinin hayal dünyasında yaşadığını söyleyerek yalanlamadı mı?

    yahu bu adam futbolun f sinden anlamıyor. teknik direktör falan değil. az da olsa belli bir kesim tarafından ciddiye alınması tamamen bir türkiye deliliği. beşiktaş’ta kısa bir süre teknik direktörlük yapmış olması, yalnızca fikret orman’la ilgili. hafızası olan köklü klüpler böyle adamları, büyük görevlere getirmezler.

    velhasıl, başka takımların duyduğu nefreti anlamlandıramamayı anlayışla karşılarım. ama 19 mayıs 2019 günü, evimize gelirken polis koruması isteyen, yanındaki kuduz köpeklerini yedek kulübemize saldırtmaya çalışan, teknik ekibimize çete diyen bu düzenbazdan nefret eden bir galatasaraylıyı anlamlandıramamayı, kimse kusura bakmasın, hafıza kaybı olarak addederim.

    kariyerinin ebediyen bitmiş olması bana mutluluk veriyor a.a.
App Store'dan indirin Google Play'den alın