• 489
    sağlık bakanımızın az önce yaptığı basın toplantısına göre; ''virüs yayılımının kontrol altında olduğu, vaka artış hızında düşüş ve ölüm artış hızında yavaşlama'' bulunmaktaymış.

    kaynak: https://www.ntv.com.tr/...cEwx6y6kSISXJjzfdCdw

    şimdi bu açıklamanın ne gibi bir mantığı var ben zerre kadar anlamadım? son 24 saatte yapılan test sayısı 33 bin, vaka sayısı 4 bin, ölüm sayısı 107. ayrıca ölüm sayısının ilk defa bu kadar yüksek açıklandığı bir akşamı yaşıyoruz.

    siz bu söylemlerde bulunursanız yarın evinde kimse oturmaz, normal hayatlarına devam eder. zaten çoğu insan sokaklarda, evde oturanları da sokaklara dökeceksiniz belli ki. neden?

    cuma akşamı yaşanan rezilliğin faturası muhtemelen 8-10 gün sonra ortaya çıkacakken, ''biz virüsün yayılma hızını kontrol altına aldık'' açıklamasını hangi bilime, hangi istatistiğe göre yapmaktasınız? bir tane gazeteci de şunu soramadı. tabii ki ellerine önceden tutuşturulan sorulardan dolayı böyle bir şey beklemek bu ülkede mümkün değildi ama bir umut işte.

    siz sağlık bakanısınız fahrettin bey. bırakın siyaseti lideriniz, parti teşkilatlarınız yapsın. siz mesleğinizin hakkını verin, doktorluk yapın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın