resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 2131
    sözlükte, twitterda ve diğer sosyal platformlarda herkes tarafından nefret edilen teknik direktör. bunun sebebini çok merak ediyorum. gerçekten bilmediğim için soruyorum. bir ara milli takımda selçuk inan'ı kesmişti ki o zamanlar yanılmıyosam selçuk'un düşüş periyoduna girdiği zamanlardı. onun haricinde avcı'ya dair hatırladığım tek şey ibb ve daha sonra değişen ismiyle başakşehir futbol kulübündeki kariyeri. ama tuhaf bir şekilde bütün insanlar kendisinden nefret ediyor.

    sözlükte önceki entrylere baktım, kimya meselesi var. ama biraz araştırınca hiç de kimya ile ilgili bir demeç vermediğini söylemiş abdullah hoca. biri bir şey uydurmuş onun üstünden senelerce bir goygoy ve gereksiz bir yüklenme olmuş adama.

    mesela adam bugün röportaj vermiş. diyor ki, "beşiktaş'ta elimden geleni yapmaya çalıştım; olmadı, sergen hoca'nin başarılı olmasını isterim zira kazanan türk futbolu olur." bunun altına fenerlisi gelip küfrü basmış, trabzonsporlusu gelip hocayı bir güzel kalaylamış, bizim taraftarın dilinde yalnızca kimya meselesi var zaten.

    sadece bilmediğimden soruyorum, neden her takımın taraftarından bu kadar nefret topladı bu adam? sabah sabah bu takıldı aklıma. evet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın