• 56
    ben bir şeyi anlamıyorum arkadaş. bu adama twitter üzerinden yazdıklarından dolayı sallayanları anlamıyorum. mehmet şenol adını bilmeyenleri, mehmet şenol'u tanımayanları, hadsizlik yapıp sağa-sola sallamaktan başka meziyeti olmayanları anlamıyorum. tanımımızı yapalım: mehmet şenol galatasaraylıdır. iyi galatasaraylıdır. hatta çoğumuzdan çok galatasaraylıdır. twitter sayfasında da kendince bir şeyler yazmaktadır. twitter lan bu! adamın kişisel sayfası. dilediğini yazar, dilediğini söyler. kendisi gazeteci değil, o sayfa da resmi bir sayfa değil. en önemlisi kimseye "ben haber yapacağım, yeni transferleri bildireceğim" taahhütünde bulunmamış, ayrıca "bunlar benim dileklerim, benim tahminlerim" demiştir. peki siz kimsiniz de kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz? kim oluyorsun da yazdıklarından bir şeyler çıkarıp, kıç üstü oturduğunuz taburenizden kendisine sallama haddine sahip olduğunuzu düşünüyorsunuz?

    mehmet şenol galatasaray'ın değeridir. mehmet şenol galatasaray'ın yaşayan değerlerindendir. transfer dönemleri taraftarlığını hatırlayıp, herkese, her şeye türk medyası gözüyle bakmaya alışmış, sonra masumane şekilde kandırıldık isimli trajedilerini oynamaya müsait bünyelerin laf atamayacakları değerlerindendir hem de.

    kendisi 93'deki barcelona maçından sonra şizofrengi'de şampiyonlar ligi, galatasaray ve endüstriyel futbol üzerine harika bir yazı yazmıştı. şimdi umarım kendisi burayı okumuyordur, okuyorsa da eminim gülüp geçiyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın