resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15641
    galatasaray'ı 2011-2012 sezonunda sadece selçuk inan şampiyon yapmış. vay be!!!

    muslera, ujfalusi, eboue, melo, engin, baros, elmander, necati gibi isimlerin katkılarını; en önemlisi de fatih terim gibi bir efsanenin varlığını görmezden gelerek, koskoca şampiyonluğu ve yıldız sayılarını sadece selçuk inan'a bağlamak gerçekten inanılır gibi değil. katkısı oldu mu? evet katkısı oldu, o gün için bağrımıza basa basa gurur duya duya bunu söyledik zaten.

    şimdi bide selçuk inan'ın bize değil de, fenerbahçe'ye gittiğini düşünelim:

    savunma şu: selçuk bize değil de fenere gitseydi, yıldız sayılarımız yer değiştirmiş olurdu.

    siz gerçekten buna inanıyor musunuz? yahu o dönem fener'in başkanı şikeden dolayı hapis cezası aldı. fener'in ayarttığı oyuncular hapse girdi. fener'in önemli sayılabilecek oyuncuları şike patlak verdikten sonra takımdan ayrıldı. tapeler, videolar elden ele dolaşıyordu. fener avrupa'dan men cezası aldı. böyle bir ortamda selçuk inan nasıl başarılı olabilirdi ki? hadi fenerbahçe'ye gitti. kolay mı öyle fatih terim'in ve kenetlenmiş bir galatasaray camiasından kupa almak? eğer böyle bir durum gerçekleşmiş olsaydı emin olun selçuk inan seneler önce kestelspor gibi bir takımda jübilesini yapmıştı.

    şimdi gelelim bu para mevzusuna; maaşına zam yapıldığında ben dahil bütün taraftar helali hoş olsun dedik. çünkü o dönem için hak ediyordu. aradan tam 5 yıl geçti ve o parayı hak etmediğini yüzümüze vura vura gösterdi. tepkimiz bunaydı işte. o parayı alıyorsan hak ettiğini de göstereceksin, göstermek zorundasın. bak geçen sene sözleşmesi bittiğinde galatasaray'da kalmak istedi ve yıllık 4 milyon liradan imza attı. ortalama olarak 570 bin euro ediyor. bu süre zarfında performansı nasıl? ben söyleyeyim; 2.9 milyon euro+ bonuslar kazandığı dönemdeki performansıyla aynı; yani sıfır. hah işte biz buna isyan ediyoruz. oyuncu o parayı hak edecek, hak ettiğini gösterecek!

    öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki selçuk inan, yüzyıllık çınar olan galatasaray'ı galatasaray yaptı. hayır arkadaşlar, galatasaray selçuk inan'ı, selçuk inan yaptı.

    edit: yazım hataları düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın