• 668
    iyiliğin, iyilerin hikayenin sonunda mutlaka kazanan olduğunu, ilahi adaletin mutlaka tecelli ettiğini bize gösteren ve bu doğrultuda galatasarayımızın 22. şampiyonluğunu ilan ettiği maç olmuştur. 2018-2019 türkiye süper ligi sezonunda vicdanları yaralayan öylesine taraflı kararlar alınmıştır ki, finalin böyle bir sonla olması biz galatasaraylılar için çok daha anlamlı olmuştur.

    maç 1-0 iken çok üzgündüm. sene boyunca bize yaşatılan haksızlıklar, bize karşı herkesin zarar vermeye çalışması, herkesin alehimizde karar aldırtmaya çalışması, 11'e kadar çıkan puan farkının tam da rakipler bizimle alay ederken birden sıfırlanması falan derken buraya kadar gelip de bir yenilgiyle bütün bu mücadeleyi kaybetmek çok üzücü olacaktı.

    ama ikinci yarı başlar başlamaz feghouli durumu 1-1 yaptığında artık herkes biliyordu ki aslantepe'de biraz sonra olanlar olacaktı.. öyle de oldu. önce belhanda 2-1 yaptı. palabıyık el var dedi 1-1'e geri döndük. bu bizi durdurmadı. onyekuru 2-1 yaptı, palabıyık ofsayt dedi yine 1-1'e döndük. bu da bizi durdurmadı. onyekuru tekrar attı, artık yapabilecekleri bir şey kalmamıştı, skor şimdi 2-1'di. bunu da iptal etseler yine atardık eminim. inanmıştık biz takımımıza, takım da şampiyonluğa. maç 2-1 bitti. galatasaray sezonun çok uzun bir bölümünü 8 puan (maç eksiğiyle bir ara 11 puan olmuştu) geriden götürdüğü sezonda 8 puan geriden gelerek şampiyon oluyordu. takımımızı, hocamızı ve taraftarımızı kutluyorum. cimbom asla pes etmez.

    ve maç bittiğinde çalan şarkı sarı çizmeli mehmet ağa... "yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı, sarı çizmeli mehmet ağa bir gün öder hesabı..."

    sezon boyunca her maç hesap tuttuk. tuttuğumuz hesaplardan bazıları;

    kulüp başkanı tarafından galatasaray'dan saklanıp zorla fenerbahçe'ye gönderilmek istenen emre akbaba, gomis'e paragöz yaftası yapıştıran ve gönderten medya, 8 liraya yükselen dolar kuru sonucu forvet alamamamız ve gerçek anlamda 6 ay forvetsiz kalmamız, fenerbahçe maçında 2-0'dan 2-2'ye getirtilen skor ve çalınan iki puanımız, maç sonu yapılan haksızlığı dillendirmekten başka bir şey yapmamış olan teknik direktörümüze 10 maç olmak üzere, başkanımıza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza tff tarafından yağdırılan cezalar, konyaspor maçında çalınan iki puanımız ve sonrasında 17 kulübün, tek derdi adil bir futbol yönetimi olan galatasaray'a karşı birleşip yayınladıkları skandal bildiri, sürekli kollanan ve devletin en tepesindekilerin alenen ben kurdum, benim takımım dediği başakşehir, başakşehir ile puan farkı 11'e çıktığında galatasaray ve fatih terim bitti diye sevinçten çıldıranlar, hocamız 8'de kapanır 18'de kapanır dediğinde aklınca alay edenler, aldıkları zorlama beraberlikle belki de galatasaray'ı şampiyonluktan ettik diyenler, ağzından çıkanı duymadan elimde silah olsa hakemi vururdum diyebilme cesareti bulabilenler, galatasaray doğranırken hakemler de insandır hata yapabilir diyenlerin, galatasaray son haftaya girilirken şampiyon olmasına ramak kaldığı için bu sefer hakemlerle ligi kirli ve sözün bittiği yer olarak ilan etmesi, biz kazandıkça galatasaray'ın kimyası bozulacak diyenler ve daha nice galatasaray karşıtlığı..

    işte maç bitiminde sarı çizmeli mehmet ağa tuttuğumuz bütün hesapları ödüyordu hak edenlere. herkese rütbesi bir kez daha bildiriliyordu. bahsi geçenlerle aynı kulvarda olmadığımız hepsinin yüzüne tokat gibi çarpıyor, dün bizimle yarışan herkes maçın bitiminde perişan oluyordu. kupa 22. kez ali samiyen'de, sarı kırmızı'yla süslenmiş şekilde göklere yükseliyordu.

    iyi ki galatasaraylıyım be!...
App Store'dan indirin Google Play'den alın