resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15621
    ülke olarak olayları dramatize etmeyi gerçekten çok seviyoruz. bugün tarık çamdal "en büyük galatasaray, ben galatasaray'ı çok sevdim be abi" dese, eminim binlerce kişi "sonuçta fenerbahçe maçında* sneijder'in attığı 2. golde topu kapıp asist yapan adamdı, emek verdi." diyenler olur.

    selçuk inan bize ilk geldiğinde olağanüstü bir performans sergiledi. frikikleri penaltı gibi kullanırdı, asist yapardı, isyan ederdi vs. her şeyi yapardı. tek başına kupayı almadı ama büyük bir katkı verdi. tıpkı melo, elmander, muslera, ujfalusi, eboue gibi..

    ilk sezonundaki olağanüstü performansından dolayı çıtayı baya bir yükseğe çıkarmıştı ama ikinci sezonunda verdiği katkı, ilk sezonunda verdiği katkının yanından bile geçmedi ama yine de var gücüyle mücadele etmesini bilmişti. ilk 2 sezonunda 2 lig ve diğer kupaların kaldırılmasına katkı verdiği için maaşına inanılmaz derecede zam yapıldı. hani bedavadan bu performansı sergilemedi yani. o gün için ben dahil herkes hak ettiği parayı aldığını düşünerek helali hoş olsun dedik. tamam da peki sonra?

    herkesin dilinde aynı şey "adam 5 kupa kaldırdı, türkiye kupası, süper kupa kaldırdı ama siz pasta diyorsuz puu size" aynen öyle abi pasta da pasta valla. ilk 2 sezonundaki kupalardan başka hangisine katkı verdi? sorayım size, geçen sezon ki* kupalarda katkısı var mıydı? ondan önceki sezonda* ne katkı verdi? hamza hamzaoğlu döneminde ne yaptı? siz cevaplayın ya allah aşkınıza söyleyin ne yaptı? ben size söyleyeyim, bir şey bulamazsınız. bir şey bulamazsanız da o 5 kupanın 5'i ne de katkısı olduğu fikrini aklınızdan çıkarın o zaman. o mantığa göre; tarık çamdal, veysel sarı, çağlar birinci, ceyhun gülselam, yekta kurtuluş hatta şu an 29 yaşında survivor'a giden sercan yıldırım falan da formamızı giydiği süre boyunca 1 kupa kazandı ve emek verdi??? dimi ne kadar saçma.

    selçuk inan daha geçen seneye kadar yattığı yerden maç başı, bonuslar falan hariç 3 milyon euro alıyordu. bu sözleşmede onun suçu yok, maaşını alır ama vicdanen hak ettiğini de gösterecek arkadaş! tam 6 yıldır aha mükemmel oynuyor, resital yapıyor maşallah dediğim bir maç bile yok ama buna rağmen hesabına her ay milyonlarca lira para yatırılıyor. hadi onun vicdanı paradan dolayı köreldi diyelim, peki size ne oluyor allah aşkınıza? hala nasıl savunabiliyorsunuz? efendiymiş, tamam bende efendiyim ama kimse benim hesabıma ayda milyonlarca lira aktarmıyor. hani bizde efendilik bedava ama onlarda efendilik görüyorsunuz ki parayla. ha bide hangi kaptan maç ortasında tepki aldığı için formasını atıp oyundan çıkmak istemiş?

    iyi görmek istiyorsanız, ilk 2 kupayla selçuk inan'ı sonuna kadar savunabilir, hatta kaldığı süre boyunca 5 kupayı da ona mal edebilirsiniz. yalnız size tavsiyem sonraki yılları da hesaba katıp muhakeme yapmanız. aksi takdirde 6-7 yıl geride kalmış olursunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın