• 378
    sadece zengileri ve ünlüleri bulan virüs değildir. sadece bunlara test yapıldığı için. hocamı çok seviyorum fakat herkese sağlık diliyorum. bana mantığım diyor ki pasif taşıyıcılarla beraber bu sayı bence kesinlikle bin filan değil, en az bir milyon diyorum. çünkü bu virüs en az iki aydır bu uğrak ülkede. üstelik maalesef bakanlık şeffaf ve güvenilir değil. sadece el yıkama ve evde oturarak bile çözülemeyecek bir problem ve kaldı ki bunlar bile halen yapılmıyor.

    gelişmiş ülkeler bir mucize yaratmaz ise, bu ulusal güçsüzlük ve mentalite belli etti ki, covid-19 tehdidi olabildiğince sürecek ve çok büyük bir kesmi ziyaret edecek. herkese önemli manevi ve göreceli maddi zararlar verecek.  yetki verilmiş kişilerin de aslında demek istediği gibi işimiz allah'a kaldı. o zaman inşallah tüm dünya bu salgından bir an önce kurtulur.

    bu arada problemin yarattığı az da olsa küçük güzel şeyler tabii ki var. anladığım kadarı ile uzun bir dönemdir  toplumu daha da aptal yapan yerli diziler virüs tehdidinden dolayı çekilemiyormuş. tabiki o sektörün arka planında çalışan azınlık kesim için üzgünüm fakat  o yayınlardan zehirlenen çoğunluk için güzel bir dönem. umarım bu dönemde izleyiciler ellerini yıkarken, kafayı da dezenfekte etme fırsatı bulurlar.

    " her şerde bir hayır vardır".
App Store'dan indirin Google Play'den alın