resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 10613
    muslera eleştirdi mi eleştirmedi mi kesin kanaate varamadım ama eleştirdiyse de siyasi bir kasıt taşımadığıı tartışmasızdır. bazı aklı evvellerin bunu siyasi alana taşımak istemesi akıl dışıdır.

    korona virüse karşı, özellikle umreden dönen ilk onbin kişinin evlerine salınarak ülke çapında sıkıntı yaratıldığı artık tüm ülkenin malumu. eğer halk tepki göstermeseydi ikinci onbin umreci de salınacaktı.

    koronaya karşı sela okutarak, umrecilere salarak mücadele edebileceğini zannedenlerin eleştirilmesi kadar doğal bir şey olamaz. muslera da anladığım kadarıyla bunu eleştiriyor ve hiçbir siyasi amaç da gütmüyor.

    iran da önce camilerde cemaatle namazı yasakladı. sonra halkın baskısıyla tekrar açtı ve şu anda on dakikada bir kişi ölüyor ülkede. işte sağduyu ile kadercilik arasındaki fark. aynı şey italya ve ispanya için de geçerli. koyu katolik bu iki ülke yönetimi, kaderci bir tutumla işi ciddiye almadılar, kiliseleri açık tuttular, yurt dışından giriş ve çıkışları engellemediler ve şimdi günde 700 kişi ölüyor.

    muslera bir eleştiri yapmışsa da haklı bir eleştiri yapmıştır ve insan hayatını öncelemiştir. insan hayatı ve sağlık siyasetten de ekonomiden de önce gelir. dolayısıyla siyasi alana çekip saçmalayanlara hadi ordan diyorum.

    ekleme: muslera’nın instagramdan yaptığı açıklamayı okumadan bu entryi girdim. şimdi açıklamasını okudum ve aynı şeyleri yazdığını gördüm. hiçbir siyasi amaç gütmediği çok nettir ve tamamen sağlık ve insan hayatı odaklı bir açıklamadır.
    https://gss.gs/rTH.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın