• 320
    insanlarımız, özellikle yaşlılarımız akılalmaz bir biçimde rahat davranıyorlar, içlerinde babam da mevcut. adamı evde tutabilmek için bir haftadır kavga ediyorum resmen, en son kardeşime elektrik kelepçesi getir bağlayacağım dedim yarın için, bakanlık yasakladı gerek kalmadı 67 yaşındaki adama eziyet etmeye. üstte arkadaşımız @17 nin yazdığı gibi şımarıklık ile vurdumduymazlık hepsi bir arada.
    ancak işin kötü yanı halen çalışmak zorunda olan insanlarımız. avrupası amerikası insanlar gerçekten evinden çıkmasın, bütün ihtiyaçları da karşılansın diye uğraşırken bizim devlet büyüklerimiz daha çok ev satılsın daha çok para harcansın diye uğraşıyor. bugün twitter da denk geldiğim videoda, köşe başına ufak tezgah açmış bir genç arkadaş uzun uzun anlatıyordu bulamadım şimdi. başta büyükşehirler olmak üzere her gün milyonlarca insanımız toplu taşıma ile işe gidip eve dönüyorlar halen. sadece bu bile tehlikeliyken halen insan ile dönen binlerce işyeri ve kamu kuruluşu mevcut. evden çalışma imkanı bulunmayan tesisler ve fabrikalarda binlerce insan halen birlikte çalışıyor. umarım yanılırım ama bizi kötü bir son bekliyor.

    son not: kamu kuruluşlarında çalışan binlercesinden biri de annem. ver emeklilik dilekçeni uğraşma diyorum artık ama üzüm üzüme baka baka kararır misali babamdan beter, tek haklı olduğu konu yarın virüs bitince babanla nasıl evde geçinirim. ikna da edemiyorum ama onun için gerçekten çok korkuyorum..

    bu kutsal gecede rabbim tüm sevdiklerimize sağlık bahşetsin, biraz da akıl fikir versin ki şu belayı umarım çok büyük kayıplar vermeden atlatalım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın