• 245
    hayatınıza etki etmeye başlamadan tam olarak idrak edemeyeceksiniz belki de. yalnızca sağlık açısından değil ekonomik açıdan da çok yıpratıcı bu hastalık. dün babama ve tüm iş arkadaşlarına iki ay ücretsiz izin verdiler. ben de muhtemelen bugün yarın işsiz kalacağım. bizlerin işsiz kalması bir yana çalıştığımız şirketlerin de iflası söz konusu. bir ay daha böyle giderse telafisi çok zor şeyler yaşayacağız.

    süreç iyi yönetilmiyor. bunu bizzat tanıklık ettiğim olaylardan kendimden emin bir şekilde size aktarabilirim. kayseri havalimanında tedbirler çok geç alındı. hatta bunlara tedbir dahi denemez. umreciler için karantina merkezi olan kız yurdu evimin karşısında. sırf umrecilerden şikayet gelmesin diye umreci sayısına denk gelen başka bir yurt olmasına rağmen yüzlerce öğrenciyi sokağa atarak o yurt tahsis edildi. kız öğrencileri apar topar sokağa attılar. ayrıca tedbir alınmaktaysa ve gerçekten bu virüsle topyekün bir savaşa giriyorsak neden bu kadar yurt dışı kaynaklı taşıyıcı varken havalimanlarında çalışanlara test yapılmıyor ya da doğrudan karantinaya alınmıyor? belki ben de virüs taşıyorum ve sizleri hasta ediyorum. 28 yaşındayım bana bir şey olmaz diyemiyorum çünkü astım hastasıyım ben ve risk grubundayım.

    bu devlet yarın seçim olsa propaganda için harcanacak milyarları anında bulur. 1. saray israfken 2. 3. sarayı inşa eder. zaten zengin olanların vergilerini bir kalemde siler. ama halka yardım söz konusu olduğunda üç maymunu oynuyorlar.

    biz bu virüsü yanlış tanımlıyoruz. bu virüs insanları öldürmekle kalmıyor, bazı insanların maskelerini de düşürüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın