• 249
    1 haftadır medyayı bu maç özelinde özellikle takip ediyorum. adamların derdi beşiktaş galatasaray'ı nasıl yener?

    23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçından sonra bizi konuşmak yerine fenerbahçe neden kaybetti şeklinde konuşup durdular. bu maç öncesinde ise yine bizi olabildiğince az konuşup rakibimize odaklanmış durumdalar. beşiktaş şöyle böyle yaparsa yenebilir. favori beşiktaş diyenler de var. medya fb'li mi bjk'li mi bilemem ama galatasaray düşmanı olduğundan eminim.

    yine de anlamaya çalışıyorum adamları tamam taraflılıklarından dolayı bunu yapıyorlar ama, yahu beşiktaş bizi yenerse şampiyonluk ve şampiyonlar ligi ümitlerini devam ettirebiliyor diyenlere soruyorum: peki biz yenilince nasıl bu hedeften düşüyoruz? manyak mısınız?

    bu beşiktaş şu aralar fena kollanıyor. zamanında fenerbahçe'ye de şike sürecinden sonra kıyak olarak playoff uydurdular sahalarında hayatlarının dersini aldılar.*

    beşiktaş'a da hayatlarının dersini verelim diyeceğim ama bulunulan durumdan dolayı futbolcularımızın 1-0 olsun bizim olsun mantığında olacağını sanıyorum maalesef. futbolcuları da düşünmek lazım. her ne kadar profesyonel olsalar da onlar da insan sonuçta. oyuncularımız çok kasmayacaktır. ha maç 5-0 bizim lehimize de bitebilir ama unutulmasın ki bu sonuç kasmadan aldığımız bir sonuç olacaktır. seyircili bir maç ve normal şartlarda bir maç olsaydı daha kötüsünü yaşayacaklarını kabullenmek zorunda kalacak mental gelişimi fetüste durmuş olan kulüp.*

    edit: havalar o kadar güzel gitti yaz geliyor dedik maç günü yağmur yağacağı tuttu. özellikle maçın sonlarına doğru yağışın şiddetlenmesi olası. bu da bizim için dezavantaj olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın