resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 1463
    beşiktaş jk'nin teknik direktörü. kendisinin çalıştırdığı malatyaspor ile ligin ilk yarısında oynadığımız maçta, maçı koparacak pozisyonları harcayıp, saçma sapan bir faul sonrası (bence orada faulü guilherme yapıyordu) oluşan karambol golü ile 1-1 berabere kalmıştık. konsantrasyon bence de çok önemli ve her maçı ciddiye almamız şart ama bunu yaparken insanları karamsarlığa düşürüp enerjiyi de düşümemek gerekiyor.
    ben mesela handikaplı galip geleceğimizi düşünüyorum. çünkü insanların düşündüğünün aksine beşiktaş'ın oyununun bir çok falsosu olduğunu düşünüyorum. sergen ile oynadığı maçlarda rahat bir galibiyet aldığı tek maç gaziantep iç saha galibiyeti. ankaragücü bir nebze akıllı bitirebilse pozisyonları, bugün beşiktaş mağlubiyetinden bahsediyorduk. zira alanyaspor maçında ve rizespor maçlarında da öyle.
    her maçı ciddiye alıp oyunumuzu onlara kabul ettireceğiz ve bu maçı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz. fatih terim'i olan kazanacak. sergen'i düşünürken aklını sahaya indiren fatih terim etkisini unutmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın