• 24214
    8 mart 2020 sivasspor galatasaray maçında liverpool esintileri sunan bir görüntü çizdi. son zamanlarda hatta son yıllarda hücuma çıkmayı ve pozisyona girmeyi bu kadar kolay yaptığımız bir maç hatırlamıyorum. keza pas oyununu ve pas istasyonlarını kusursuz kullandığımız bir oyunu uzun zamandır görmemiştik.

    2019-2020 sezonunun ikinci yarısı ile beraber yükselen formumuz sivas deplasmanında zirve yaptı bana göre. önümüzdeki beşiktaş, rize, gaziantep, başakşehir, trabzon, alanya gibi zorlu süreci düşündüğümüzde oyunumuzun bu kadar yükselmiş olması sevindirici. bu zorlu fikstürde de en büyük güvencemiz şüphesiz bu.

    ayrıca feghouli ve falcao'nun formlarının yükselmesi, lemina'nın sakatlıktan dönüşü, onyekuru'nun ilk 11'e oturmuş olması da -nazar değmesin- artılarımız.

    galatasaraylı olmamdan bağımsız söylüyorum, bu sene şampiyonluğu en çok hak eden takımız. gerek 10 puan gerilere düşmemize rağmen ligi bırakmayıp mücadelemizle geri dönmemizle, gerekse ligin son kısmında yükselen formumuz ile. umarım hak ettiğimizi aldığımız bir sezon olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın