• 24187
    19/20 sezonu 25. hafta itibariyle 11/12 sezonundan sonraki en iyi, en ne yaptığını bilir oyununu oynayan takımdır. arada yine başarılar kazanmış ve az buçuk sistemli oynamış takımlar vardı.

    12/13 (drogba-sneijder-melo'lu dominant şampiyonluk ve şampiyonlar ligi çeyrek finali)
    14/15 (yasin-sneijder-muslera'lı şampiyonluk)
    17/18 (tudor'un ilk dönemi)

    ama bu takımlar ya çok formda oyunculara ya da gedikleri olan sistemlere bağlı olarak başarılı olmuştu. içerde ezici bir takımken deplasmanlarda siniyorduk ya kötü futbolla kazanıyorduk. 11/12 ve 19/20 galatasaray'ıysa her maç güven veriyor, geriye de düşse hem taraftarına hem rakibine bu takım maçı alır dedirtiyor. bu sezon galatasaray şampiyon olacak, bu bir istek veya tahmin değil. umarım bu şampiyonluk artık avrupa'da başarıyı da getirecek olan sistemin temellerini atmamıza vesile olur, ki finansal fair-play denetiminin bitmesi ve rakiplerimizin durumunu dikkate alırsak alıp yürümemiz oldukça mümkün görünuyor.

    tüm bunları isteyebiliyor olmamızı sağlayan türk futbolunun en büyük karakteri fatih terim'e teşekkür etmek lazım. kariyerinin sonlarına yaklaşırken galatasaray'la yine tarih yazacak gibi görünüyor canım hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın