resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 821
    galatasarayli olup olmadigi konusunda ahkam kesmenin sacma oldugu kisi. oncelik iyi bir teknik direktor olmaktir. o zaman hasan sas'i mi getirelim takimin basina? aklinizi peynir ekmek ile mi yediniz?

    ayrica galatasarayli olma kistasi nedir? biz miyiz? taraftar kadar kimse galatasarayli olamaz. florya'ya heykeli dikilecek (ve dikilmesi gereken) fatih terim bile sizin yariniz galatasarayli degil. e bu durumda nasil oluyor da kendi degerleriniz uzerinden bir profesyoneli degerlendirip "galatasarayli degil" diyebiliyorsunuz? sacmaligin daniskasi bu.

    okan buruk bu klube hizmet etmistir, basarilar yakalamistir, daha sonra kendi profesyonel hayatini klubune ustun gormustur (tipki metin oktay'in palermo'ya gitmesi gibi, fatih hoca'nin 2013 deki unal aysal muhabbetlerinde galatasarayi birakip gitmesi gibi) ve oyle ya da boyle gelinen noktada 5 sene icinde meslegi birakacagi kesin olan fatih terim'den sonra bu klupte emek vermis, basarilar yakalamis ve galatasaray'i yonetmek icin gereken teknik & taktik bilgisine sahip tek kisidir. bunu tartisamazsiniz. ne umit davala, ne hasan sas fatih hoca'dan sonra gelecek boslugu doldurabilir.

    yasi kucuk olanlar icin hatirlatalim, fatih terim'in galatasaray oncesinde cok basarili bir ankaragucu, goztepe ve milli takim kariyeri vardi. ayni okan hocanin rizespor ve basaksehir kariyeri gibi. hoca gerekli yerlerde pisiyor, zamani gelince de takimin basina gececektir.

    kim sallar 20 sene once inter'e bedava gittigini falan yoksa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın