resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 815
    37 yasindayim. kendisini altyapidan cikip ilk kez formamizi giydigi zamandan beri izliyorum. ayaginin kirildigi trabzon macini da daha dun gibi hatirliyorum. nitekim yasim yetiyor kendisini degerlendirebilecek kadar.

    oncelikle soyleyeyim, okan buruk bizden ayrildiktan sonra zaten geri gelip tekrar formamizi giydi. yani tekrar galatasaray'a xyz sebepten donemez diye bosuna caba sarfetmeyin sevgili renktaslar, cunku zaten adam bir sekilde affedilip formamizi giydi. biz sana tekrar kustuk mu diyeceksiniz.

    ikincisi okan galatasaray’dan ayrilana kadar on sene formamizi giydi. herkes nasil bacagi kirildiktan sonra ona sahip ciktigimizi ve bize sukran duymasi gerektigini soyluyor ancak bu adam galatasaray’in tarih yazan ve avrupa sampiyonluguna giden yolda kurmus oldugu o kadronun en onemli parcalarindan biriydi. oynadigimiz o baskili oyunun orta sahadaki en onemli temel tasi belki de iki yonlu orta saha karakteriyle kendisiydi ki onun doneminde box to box midfield diye bir kavram henuz yoktu. sozun ozu evet biz onu futbolcu yaptik ancak karsiligini da aldik ve o da bize cok sey katti. burada yerin dibine sokmadan bir de bu yonden dusunun tekrar.

    ucuncusu bu adamin taraftar tarafindan istenmemesinin sebebi malum ankaragucu macinin otuzuncu dakikasinda gordugu kirmizi kart. yani arkadaslar bu kulupte cok daha kotulerini yapmis bir cok kisi affedilmedi mi. hayir en iyi ornek fatih terim. adam kader ortakligi yapti tupcuyle. hatasini anlayip yuvasina dondu ve bizler de yasananlarin ustune sunger cekmedik mi.

    galatasaray altyapisindan cikmis beyefendi bir insan. ve her seyden onemlisi su anda turkiye ligindeki en iyi teknik direktor. fatih hocadan sonra kulubu emanet edecegimiz hoca benim gorusum de kendisi olmalidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın