resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 4727
    fiziksel olarak cok kotu ama bitiriciligi halen dunyanin en iyileri arasinda olan son kadikoy bukucu. kendisi oyle ya da boyle dunyadan silinmeye yuz tutan 9 numaranin son temsilcilerindendir. ayrica istatistik olarak hic fena degildir. ligde 11 macta 6 gol. ama bu 11 macin ucunde sonradan oyuna girmis genelde son 5-10 dakika oynamis hatta bir tanesinde sadece 1 dakika (malatya maciydi) oynayabilmistir. yani ilk 11 ciktigi 8 macta 6 gol, bir de kupada iki golu var sanirim. yani bizimle olan kariyerinin yarisindan falzasini sakat gecirmesine ragmen 8 gol atmis. tahminim ligi 13-14 gol bandinda tamamlar.

    simdi adem, andone falan iyi ama falcao’nun bitiriciligi ve markaj etkisinden olabildigince verim almaliyiz. kadikoy’deki mac buz daginin gorunen kismiydi. simdi onumuzde iceride besiktas ve trabzon, deplasmanda basaksehir, alanya ve sivas maclari var. gene son hafta kadrosunu sut tehlikesini yakindan bildigimiz podolski ile guclendirmis antalyaspor var.

    sakat makat, falcao artik senin oyuncun. o yuzden oynadigi surece en iyi sekilde kullanacaksin. tasarruflu kullanilirsa sampiyonlugun anahtarini bize verir. ilk 11e surersin defansi yorar bitiriciligiyle mac kazandirir 65ten sonra sonra da cikarir yerine andone/adem girer maci alirsin. elinde emre, onyekuru, adem, andone diger uretken silahlar var. samp. ligi de gitti o yuzden falcao’ya bu kadar baski yapmakta gereksiz.

    ha sezon sonu oturusun karsilikli falcao’ya dersin bak mali durumumuz bu istersen, burayi sevdiysen, kalip kariyerine basarilar ekleyecegim diyorsan sozlesmede indirime hatta ve hatta sartlar oyle gerektiriyorsa sadece mac basi ucrete tabi olursun dersin. evet derse ne ala, hayir derse de kendisine ozellikle amerika veya hispanik ulkelerden herhangi kulup bulursun kulfetinden kurtulursun. ha derse ben bir yere gitmiyorum, kapi gibi sozlesmem var buradayim. o zaman da yukarida dedigim maksimum verim olayina geri doneriz.

    falcao, diagne veya tarik camdal degildir. yollar ayrilmak isteniyorsa elbet bir talibi cikar. hatta forlan gibi surpriz yapip 35 yasinda inter’e falan bile kapagi atabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın